Liikunnanohjaus ryhmille ja yksityisille Haminassa

Liikunta tuo iloa ja hyvää mieltä meidän jokaisen elämään. Rekisteröidyn hieroja Jaana Pakkasen palveluihin kuuluu hieronnan ja kinesioteippauksen ohella liikunnanohjaus. Olen toiselta ammatiltani liikunnanohjaaja, ja kokemusta ja tietotaitoa löytyy niin ryhmien kuin yksityistenkin asiakkaiden liikuntaharrastuksen ohjaukseen. Ota yhteyttä ja kysy lisää! Palvelen asiakkaitani Haminassa sekä lähialueilla.

Löydä liikunnan ilo yksin tai ryhmässä

Koulutettuna liikunnanohjaajana sydäntäni lähellä on ihmisten motivointi liikkumaan sekä hellimään ja huoltamaan kehoaan liikunnan avulla. Pääosin tarjoan liikunnanohjausta ryhmille, ja olenkin työskennellyt muun muassa vesivoimisteluryhmien ja hiihtokoulujen kanssa. Ryhmien ohella konsultoin ja autan tietenkin myös yksityisasiakkaita. Teen esimerkiksi ravitsemussuunnitelmia sekä liikunta- ja kuntosaliohjelmia asiakkaani tarpeet huomioiden. Olipa sinun tai ryhmäsi tavoitteena oppia uutta, pudottaa painoa tai kehittää kuntoa, yhdessä suunnittelemme parhaan mahdollisen liikuntaohjelman tarpeisiinne.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Muista kehonhuolto

Hyvä liikunnanohjaus huomioi sen, että liikunta ja kehonhuolto kulkevat käsi kädessä. Varsinkin aloittelijan sekä kovaa treenaavan on muistettava pitää huolta lihaksistostaan, ja säännöllisen venyttelyn oheen on hyvä ottaa mukaan hieronta. Liikuntasuunnitelmaa laatiessa voimme halutessasi sisällyttää siihen mukaan myös kehonhuoltosuunnitelman.