Hieronta osana kehon hyvinvointia – Hamina ja lähialueet

Hieronta tarjoaa helpotusta erilaisiin lihasjumeihin ja kiputiloihin. Kokenut ja ammattitaitoinen hieroja aloittaa hoidon asiakkaan tilanteen ja taustatietojen kartoittamisella. Näin varmistetaan, että hoito kohdistuu turvallisesti oikeaan paikkaan ja helpottaa kyseessä olevaa vaivaa. Rekisteröity hieroja Jaana Pakkanen tarjoaa hieronta- ja kehonhuoltopalvelut yli 20 vuoden kokemuksella Haminan seudulla. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto, jolla pyritään käsin poistamaan pehmeiden lihaskudosten jännitystä ja kireyttä. Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, joita hieroja soveltaa hoidon aikana asiakkaan tarpeiden mukaan. Klassinen hieronta on lempeä mutta tehokas tapa kehon jumitilojen poistamiseen sekä niiden ennaltaehkäisyyn. Hieronnan jälkeen olo on rauhallinen ja rentoutunut.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa

Osteopaattinen mobilisoiva hieronta

Osteopaattinen mobilisoiva hieronta on miellyttävä ja turvallinen hoitomuoto, joka kohdistuu pehmytkudosten lisäksi myös nikamiin ja niveliin. Hoidon aikana pyritään normalisoimaan nivelten ja nikamien normaali liikelaajuus sekä rentouttamaan lihakset maksimaalisesti, jotta niitä voidaan turvallisesti venyttää; hoito saadaan kohdistumaan myös syvemmällä sijaitseviin pehmytkudoksiin. Osteopaattinen mobilisoiva hieronta ei sisällä nopeita, nykäiseviä manipulaatioliikkeitä.